Skip to main content

Kiemelt területek

Városunk jövőjét együtt
tervezzük.

Gazdaságfejlesztés

Az ipar és a gazdaság alapvető pillérei minden fejlődő városnak, melyek kulcsszerepet játszanak a jólétben, a munkahelyteremtésben és a helyi fejlesztésben. A városunk számára különösen fontos az ipari fejlesztés és gazdasági növekedés elősegítése. Itt bemutatjuk azokat a lépéseket és stratégiát, amelyeket városunk ipari és gazdasági erősségének további erősítése érdekében alkalmazunk, és azt is, hogy ez hogyan járul hozzá polgáraink jobb életminőségéhez.

Az ország gyermek- és családbarát városa

Minden város szíve és lelke a benne élő emberek. Számunkra különösen fontosak a gyerekmekek és a családok, akik a jövő generációit képviselik, és akiknek jólétéért is felelősséget érzünk. Itt azokat a kezdeményezéseket és intézkedéseket mutatjuk be, amelyeket városunkban hoztunk annak érdekében, hogy az ország leggyerek- és családbarátabb városa legyünk. Bemutatjuk azokat a programokat, beruházásokat, amelyek a gyermek- és családbarátabb városi környezet kialakításához vezetnek.

Gyermek- és tömegsport

A gyermekkor az életünk alapvető időszaka, amely formálja fizikai egészségünket, értékeinket és közösségi hozzáállásunkat. Nagy hangsúlyt fektetek a gyereksport és tömegsport támogatására városunkban. Itt bemutatjuk azokat a kezdeményezéseket és programokat, amelyeket bevezettünk a gyermek- és tömegsport népszerűsítése érdekében.

Intelligens-zöld város

Ahogy a technológia folyamatosan fejlődik és a fenntarthatóság fontossága egyre inkább előtérbe kerül, városunkban elköteleztük magunkat az intelligens, zöld városi tervezés iránt. Az Intelligens-zöld város” nemcsak egy elérni kívánt állapot, hanem egy állandóan változó, fejlődő utazás is. Itt bemutatjuk azokat az innovatív lépéseket és később a stratégiánkat, melyekkel városunkat egy zöldebb, intelligensebb és fenntarthatóbb jövő felé irányítjuk, amely minden lakos számára előnyös és hosszú távon fenntartható.

Közbiztonság

A közbiztonsági programunk célja, hogy Győr városa egy olyan hely legyen, ahol mindenki békében és biztonságban élhet, függetlenül attól, hogy melyik városrészben lakik, vagy milyen életkörülmények között él. Az a hitünk, hogy az a város egy boldogabb és harmonikusabb város, ahol mindenki hazaérhet a nap végén, békében és biztonságban.

Kultúra

Befogadó, nyitott, európai, ugyanakkor ízig -vérig a győri hagyományokra épülő, rendkívül erős kulturális élet zajlik Győrben. Minden évszakban találhatunk kedvünkre való előadást, koncertet, társadalmi eseményt, tárlatot, kisebb és nagyobb kultúrestet. A belváros kis épületeiben olyan előadások vannak, amelyek kis közösségnek meghitt, tematikus esteket kínálnak. Könyvtáraink, levéltárunk, épített értékeink, legendáink tesznek minket, győri embereket a kulturális térkép kellős közepébe, a szívébe.

Ossza meg velünk

Önnek is van fontos téma?